Hirdetés

Steam Machines - az AMD és Intel is játszik

|

A Valve megerősítette, hogy a Steam OS masinák nem lesznek „Nvidia-exkluzívak” - az Intel és az AMD is a fedélzeten van.

Hirdetés

Ha nincs Half-Life 3, akkor a Steames hírek sem érdekelnek - jelenthetnénk ki duzzogó rajongóként, de a Valve mindig képes olyan újdonsággal előhozakodni, amivel magára vonja a figyelmet. Ezúttal a cég marketingért felelős vezetője, Doug Lombardi reagált azokra a pletykákra, melyek szerint Nvidia-exkluzív lesz mindegyik Steam Machine, amire elsősorban a korábbi specifikációk miatt gondolhattunk.

A Steam OS-re épülő, Steam Machines gyűjtőnév alatt futó gépek nem egy Nvidiával kötött kizárólagos megállapodás eredményei, Lombardi szerint az, hogy a prototípusok első hullámában Nvidia kártyák kaptak helyet, nem jelenti, hogy csak ezzel futnának - ha jobban érezzük tőle magunkat, az AMD és az Intel termékeit is ugyanúgy használhatjuk majd.

Ti melyik céggel szimpatizáltok leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)