Hirdetés

Steamen a Zynga MOBA játéka

|

A Solstice Arena mától elérhető a PC-s játékosoknak. Az újabb F2P játék 3v3 harcokat, és folyamatosan frissülő tartalmat ígér.

Hirdetés

Alig hiszem el, hogy új MOBA bejelentés jött, hiszen ebből a senkit sem érdeklő műfaj képviselőiből alig van mostanában. Nyilván viccelek, de lássuk is gyorsan, hogy a Zynga mit ígér a műfajon belül.

A Solstice Arena már debütált iOS eszközökön és a Mac alkalmazás boltjában is feltűnt egy hónappal ezelőtt így annyira nem friss a cucc, de a PC-s felhasználók csak most vághatnak majd bele a 3v3 coop vagy egyjátékos csatákba. Külön plusz pont, hogy van valamilyen szintű átjárhatóság a platformok között: az egyik eszközön elért eredményeinket teljes egészében átvihetjük a másik platformra. Már ez is valami.

Persze ezen felül nem sok újdonsággal szolgál a Zynga játéka: választhatunk és testre szabhatunk hősöket a nap, hold, föld, vas és az üresség kegyeltjeiből. Aztán addig küzdünk, amíg az ellenséges csapat el nem esik. A Zynga folyamatos frissítéseket ígér hősök, skinek, és extra tulajdonságok képében, így unalmas csak akkor lesz, ha már kifújt számotokra a műfaj. Vagy van esetleg jobb, amit már megszerettetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)