Hirdetés

Steam - nyári leárazások és „kitűzők”

|

Elkezdődött a Steam szokásos, nagy nyári akciósorozata. Remek játékokat vásárolhattok meg akár negyed annyiért, mint máskor.

Hirdetés

Akinek a nyaralások alatt van még ideje és némi félretett pénze játékokra, az most nézzen fel a Steamre. A nyári akció alatt akár 50/75%-al olcsóbban kaphattok meg olyan címeket, mint például a Portal 2. Minden nap új játékok kerülnek az akciós „kosárba”, ezért érdemes a következő egy hét mindennapján felnézni, le ne maradjatok egy remek ajánlatról!

Nem csak akciókkal, de egy új featurrel is domborít a Valve. A jól ismert achievement rendszert most már a profiljainkra is megkaptuk, Steam Badges néven. Bizonyos eredményekért kapunk egy plecsnit a profilunkra, például egy csoporthoz való csatlakozásért, vagy valamelyik akción való részvételért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)