Hirdetés

Steam - hamarosan indul az otthoni streamelés?

|

Egy mostanában kiadott frissítés alapján a Valve már nagyon készül az otthoni streamelés funkciójának startjára.

Hirdetés

A Steam OS bejelentésekor a Valve elmondta, hogy milyen új funkciókat kap majd a Steam és köztük volt egy olyan is, amivel a gépünkkel tudunk mindenfélét streamelni az otthoni hálózatra kötött eszközökre.

A béta tesztelők számára még nem elérhető a funkció, viszont a gomb már - kicsit eldugva ugyan, de - ott van, úgyhogy várhatóan hamarosan indul is az otthoni streamelés. A megoldás egyelőre kicsit homályos, de úgy tűnik, hogy az in-home streaming funkcióval több gépet is rácsatlakoztathatunk az otthoni hálózatunkra és egyikről a másikra streamelhetünk tartalmat. Az adminok természetesen a sávszélességet és a framerate-et is beállíthatják majd, hogy a számukra legmegfelelőbb teljesítményt lőhessék be.

 

Az a része egyelőre nem tiszta, hogy hogy fogják azt a problémát megoldani, hogy egy Steam fiókkal egyszerre csak egy gépre tudunk bejelentkezni, de ha a Family Sharinget meg tudták oldani a valvés srácok, akkor nyilván ezzel sem lesz probléma. A streamelős funkció most még nem tesztelhető, de amint hírt kapunk a működésének részleteiről, azonnal megosztjuk veletek is.

Nektek hogy tetszik a Steam OS? Melyik lesz a kedvenc új Steam funkciótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)