Hirdetés

Újabb rekordot állított be a Steam

|

Tényleg úgy tűnik, hogy minden okosan döntött, és otthon játszik ahelyett, hogy feleslegesen mászkálna a nagyvilágban.

Hirdetés

Tegnap már örülhettünk egy újabb Steam rekordnak, de a jelek szerint továbbra is egyre többen választják a videojátékokat karantén könnyebb átvészeléséhez, ugyanis most újabb rekorddöntésről tudunk beszámolni. 

Hirdetés

SteamDB mérése alapján ugyanis átlépte az egy időben a Steamen játszó felhasználók száma a 23 és fél milliót, egészen pontosan 23 571 959 játékos volt egyszerre bejelentkezve. Továbbra is a nagy hármas, vagyis a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG a legnépszerűbb, de nem sokkal mögöttük ott lohol a Grand Theft Auto V, a Mount & Blade II: Bannerlord, a Football Manager 2020 és a Tom Clancy's Rainbow Six Siege is.

Ti milyen játékokkal ütitek el az időt a karantén alatt? Ha olyan címekre vágytok, amik garantáltan jókedvre derítenek, akkor érdemes vetnetek egy pillantást tematikus lustánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)