Hirdetés

Már mindenki számára elérhető a Steam Remote Play Together

|

Az egyhónapos tesztidőszak után a Valve úgy indította el a szolgáltatást, hogy leárazást is csapott mellé.

Hirdetés

PlayStation 4-en már régóta lehet couch co-opot támogató játékokkal úgy játszani, hogy nem ugyanazon képernyő előtt ülnek a játékosok. Ez például azért jó, mert nem kell két példányt venni semmiből az online multizáshoz. A Steam szolgáltatása azonban nem csak PC-n, iOS-en és Androidon is működik.

Hirdetés

Persze a host játékának PC-n kell futnia, de csatlakozni mobilokról is lehet, amennyiben azok eleve támogatják a Steam Remote Play-t. A szolgáltatás élesben is elstartolt, legfeljebb négy játékos léphet be egy játékba, de egyébként is kevés az olyan couch co-opos cím, ami ennél többet támogat. November 25-éig tart a Remote Play Together Sale, melynek keretében támogatott játékokat vásárolhattok kedvezményesen; van néhány, amit érdemes megvenni.

Ha próbáltátok már, számoljatok be tapasztalataitokról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)