Hirdetés

Steam - nyolcmillió játékos játszott a Summer Sale utolsó napján

|

A mai nappal véget ér a Steam nyári leárazása, és mivel új akciók már nem lesznek, a játékosok nekiláttak a bevásárolt alkotások nyüstölésének. Nyolcmillióan játszottak egyidőben.

Hirdetés

Nyolcmillióan. Elképesztően nagy szám ez, de a Steam és a leárazások népszerűségét tekintve nem is csoda, hogy több mint fél évvel az előző, hétmilliós mérföldkő átlépése után a szolgáltatás most újabb mérföldkőhöz érkezett.

Bár a Summer Sale sokak számára már kezdi elveszíteni a varázsát, legalább ennyien még csak most fedezik fel az akciókat. Érdemes óvatosnak lenni, mert van, hogy még egy leárazott játék is sokkal többe kerül, mintha a boltban vennétek meg, úgyhogy ne dőljetek be a 30-50%-os címkéknek. De most térjünk a lényegre: a nyolcmillió játékos közül legtöbben a Dota 2-vel játszottak, közel négy és félszer annyian, mint a második helyezett Counter-Strike: Global Offensive-vel. A két Valve-cím uralma megdönthetetlen, nyomukban a Team Fortress 2, a Civilization V, a Garry's Mod, a Skyrim, a Payday 2, a Borderlands 2, a Terraria és a Football Manager 2014 kullognak. Ezek között nincs olyan hatalmas eltérés a játékosok számát tekintve.

Ti mivel játszottatok a Summer Sale utolsó napján? Mit vettetek a leárazás alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)