Hirdetés

Megváltozott a Steam Controller?

|

A Steam Machine-okhoz szánt periféria sokat változott már a bejelentésétől idáig, azonban egy új fotó azt mutatja, hogy még többet fog.

Hirdetés

A Steam legújabb béta kliense tartalmaz egy képet egy makettről, amely úgy tűnik, hogy a Steam kontroller új dizájnját hivatott bemutatni. A felfedezés azonnal felkerült a világhálóra, így alant láthatjátok az eszköz feltételezett új kinézetét.

A fotót a ValveTime bányászta elő a kliensből, amin jól láthatóak a kisebb ergonómiai fejlesztések: a legnagyobb változást a bal tapipadnál érdemes keresni, amely a szivárogtatók szerint a szabványos D-pad "puhább, változatosabb alternatívája" lehet, ráadásul mintha a komplett kialakítás kicsit tömörebb volna a korábbinál. A júliusban hozzáadott analóg kar még mindig a helyén van, bár mintha némileg az is keskenyebb lenne, ahogyan az eszköz teteje is formásabbá vált. A Valve remélhetőleg a következő Game Developers Conference eseményen már bemutatja majd a Steam kontroller végső, gyártásra szánt változatát, addig marad az alábbi, nem hivatalos elképzelés.

Ilyen volt a júliusi dizájn:

Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)