Hirdetés

Steam Summer Sale - este hétkor indulunk

|

Készen álltok? A SteamDB feldobott egy visszaszámlálót, ami szerint ma este 19:00-kor kezdődik a Steam Summer Sale.

Hirdetés

Reméljük, hogy mindenki visszavitte az üvegeket, megsétáltatta a szomszéd kutyáját, fizetésemelést kért és egy hónapja üres zsemlét eszik a sulibüfében, mert bizony nagyon úgy tűnik, hogy alig pár óránk van hátra a Steam nyári leárazásának kezdetéig.

A Valve persze továbbra is hallgat, de a SteamDB oldalán már látható is egy hatalmas visszaszámláló, ami a Steam Summer Sale állítólagos kezdetéig pörgeti a másodperceket. Azt már korábban több helyről is hallottuk, hogy a nyári leárazás június 19-én, azaz ma indul, de a Steam Database-es srácok már azt is tudni vélik, hogy a pontos időpont 19:00 lesz.

Ez egy kicsivel kevesebb, mint nyolc óra múlva kiderül, de ettől függetlenül már érdemes feltöltögetni a Steam Walletbe a pénzt. Addig is meséljétek el, hogy milyen játékokat szeretnétek, ha benne lenne az idei Steam Summer Sale-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)