Hirdetés

Steam Summer Sale - itt az új flash sale és közösségi szavazás

|

Ahogy azt mindannyian tudjátok a napi akciók mellett villámakciókkal is jelentkezik a Steam Summer Sale. Nyolc óránként érkezik az új adag.

Hirdetés

Tegnap este elstartolt a Steam Summer Sale és az első adag olcsóbb PC-s játékot már meg is vehettétek.

A Steames nyári leárazás viszont nemcsak a napi akciókról szól, érkeznek a villámakciók is, amiknél nyolc órás váltásban folyamatosan tolják az arcunkba a játékokat. Egyszerre négyet. A mostani Flash Sale a cikk írásának időpontjában még négy óráig elérhető és a kínálatában a következő játékokat találjátok.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - 25% - 22,49€

ANNO 2070 - 75% - 7,49€

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst 75% - 9,99€

Half-life 2 - 75% - 1,74€

A közönségszavazás első fordulója is lezárult, nyertek az RPG-k!

7 Days to Die - 45% - 12,64€

Torchlight 2 - 75% - 4,74€

South Park: The Stick of Truth - 33% - 26,79€

The Incredible Adventures of Van Helsing II - 33% - 7,36€

A következő szavazás is pörög már, a 2D izzasztó játékok harcolnak a szórakoztató kooperatív címek ellen. Ne aggódjatok, ha rajtunk múlik nem maradtok le semmiről, ugyanis minden változásról igyekszünk minél hamarabb beszámolni nektek.

Melyik tetszik ezek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)