Hirdetés

Steam Summer Sale - újra frissültek a villámakciók, megjöttek a co-op játékok

|

Dübörög tovább a Steam Summer Sale és már meg is jöttek a második nap újabb villámakciói és a közönség által megszavazott kooperatív játékgyűjtemény.

Hirdetés

A GSO-n a Steam Summer Sale minden fontos mozzanatáról beszámolunk nektek, nehogy lemaradjatok a legfrissebb ajánlatokról és régóta várt játékokról.

Az első nap akciói még most is élnek, de a Flash Sale-ekre nem kell 24 órát várnotok, mert ez bizony nyolc óránként egy újabb adag játékkal jelentkezik. Ezzel együtt folyamatosan frissül a közösségi szavazás is, a mostani kört a kooperatív játékok nyerték, ezért több más mellett a The Cave és az Octodad Dadliest Catch is olcsóbb lett egy pár órára.

Steam Summer Sale 2. nap - 2. villámakció

Agarest: Generations of War - 70% - 4,49€

Command & Conquer Red Alert 3 - 75% - 2,49€

Super Meat Boy - 77% - 3,21€

Euro Truck Simulator 2 - 85% - 2,99€

Közönségszavazás

Octodad: Dadliest Catch - 66% - 4,75€

Monaco - 90% - 1,09€

The Cave - 75% - 3,24€

Forced - 66% - 4,75€

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)