Hirdetés

Steam top 10 - a DayZ csak a harmadik

|

A DayZ elvesztette az első helyét és rögtön a harmadikra csúszott vissza. De kik voltak azok a bátor hősök, akik legyőzték a zombikat?

Hirdetés

A DayZ kis kihagyásokkal, de a megjelenése óta vezette a Steam top 10-et, de most visszacsúszott a dobogó utolsó fokára.

A Wolfenstein: The New Order nemcsak nekünk tetszett nagyon, hanem a játékosok is imádják, ezért a MachineGames játéka lett ezen a héten legnépszerűbb a Steamen. A DayZ előtt befutott a múlt héten megjelenő ARPG, a Transistor is, amit ugyanazok a srácok csináltak, akik a Bastiont is letették az asztalra. Természetesen a Watch Dogs is ott van az élbolyban, de a heti akciók miatt sok új érkezőt köszönthetünk a Steam top 10-ben.

Így néz ki az eheti lista.

1. Wolfenstein: The New Order

2. Transistor,

3. DayZ

4. Watch Dogs

5. Arma III

6. Planetary Annihilation

7. Dark Souls Prepare to Die Edition

8. Dark Souls II

9. Tropico 5

10. The Withcer 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

Ti milyen játékokat vásároltatok az elmúlt héten? A The Incredible Adventures of Van Helsing II megvolt már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)