Hirdetés

Steam top 10 - a hét legnépszerűbb PC-s játékai

|

A játékosok a pénztárcájukkal szavazzák meg a Steam legnépszerűbb játékait. Hogy áll a helyzet ezen a héten? Kattintás után a tudás.

Hirdetés

A Steames toplistánkban minden héten beszámolunk róla, hogy melyek voltak az adott hét legnépszerűbb játékai a Valve elképesztő méreteket öltő digitális boltocskájában.

Az akciók és leárazások szaggatta hetek után a DayZ lassan visszaküzdötte magát az élbolyba, de még most is csak a második, mert a Divinity: Original Sin tartja a vezető helyét. A harmadik helyre a Valve méltán sikeres lövöldéje, a Counter Strike: Global Offensive kúszott fel, de a legújabb Early Access indie csoda, a The Forest is elég szépen teljesített.

A teljes lista így alakult.

1. Divinity: Original Sin

2. DayZ

3. Counter Strike: Global Offensive

4. The Forest

5. The Wolf Among Us

6. Goat Simulator

7. Spintires

8. Left 4 Dead 2

9. Rust

10. Sniper Elite 3

Ti milyen játékokkal gazdagítottátok a gyűjteményeteket az elmúlt napokban? Mivel játszotok mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)