Hirdetés

Steam top 10 - a hét legnépszerűbb Steames játékai

|

Megállíthatatlanul tör fel a DayZ, de az első helyhez ezen a héten több kellett volna. Ezeket a játékokat vettük meg a legtöbben a héten.

Hirdetés

Nagyon lassan telik a nyár. Vagy ha éppen a Balaton partján sütkérezel, akkor nagyon gyorsan. A játékvilágban sajnos nem ez a legpörgősebb időszak, de ahogy elnéztem az őszi megjelenéseket, azt hiszem nem is baj, ha egy kicsit lesz időnk spórolni.

A DayZ tovább evez a langyos vízben a csúcs felé, de az old-school játékosok lelkét gyengéden simogató RPG, a Divinity: Original Sin továbbra is vezeti az eladási listát. Amikor van egy kis csend az új megjelenések között, akkor a Valve saját kis lövöldéje, a Counter Strike: Global Offensive mindig visszakúszik az élbolyba, de szépen jön felfelé a The Forest is.

Steam top 10

1. Divinity: Original Sin

2. DayZ

3. Counter Strike: Global Offensive

4. The Legend of Heroes: Trails in the Sky

5. Age of Empires Legacy Bundle

6. ArcheAge Archeum Founders Pack

7. The Forest 

8. ArcheAge Silver Founders Pack

9. Space Engineers

10. Garry's Mod

Ti vettetek valamilyen új játékot az elmúlt napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)