Hirdetés

Steam top 10 - civilizált off-road kannibálok

|

A DayZ már a dobogóról is lecsúszott, két indie és egy óriás is beelőzte. A legnépszerűbb PC-s játék a héten nem más, mint a...

Hirdetés

A The Forest. Bizony, a zseniális indie túlélőjáték alfája már most annyi embert meggyőzött, hogy a Steam top 10 első helyén köszönthetjük.

Magam is pörgetem már a The Forestet, a GameStar magazinban pedig olvashattok is az első tapasztalataimról, de természetesen a GSO-ra is felkerül majd egy interjúval súlyosbított The Forest alfateszt. Az Endnight Games sikerjátéka mögött a Sid Meyer's Civilization V Complete Edition érkezett be a második helyre és őt követi a Kickstarteres kanyart ügyesen vevő off-road autósjáték, a Spintires. A DayZ csak a negyedik. Vajon visszatér még az élre?

Ezek voltak a Steam legnépszerűbb játékai az elmúlt héten:

1. The Forest

2. Sid Meyer's Civilization V Complete Edition

3. Spintires

4. DayZ

5. Grand Theft Auto IV Complete Edition

6. Counter Strike: Global Offensive

7. The Stomping Land

8. Watch Dogs

9. Rust

10. Resident Evil: Revelations

Ti milyen játékokat vásároltatok a Steamen az elmúlt héten?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)