Hirdetés

Steam top 10 - december 9-15.

|

A Steam eladási listájának élén továbbra is a Starbound tartja magát szilárdan, de akik a múlt héten mögötte álltak, azoknak most nyoma sincs.

Hirdetés

A PC örök és elpusztíthatatlan. Biztos, hogy a platform még évekig velünk marad, és az is biztos, hogy a Valve nem fog leállni a Steames leárazásokkal.

A Starboundra továbbra is rengetegen kíváncsiak, nem is lepődtünk meg, hogy a lista leső helyére került. Emögé állt be a multiplatform Rust, melyben egyetlen feladatunk van: túlélni. A Dragon Age Origins: Ultimate Edition lett a harmadik, az Early Accessen újonnan debütáló 7 Days to Die a nyolcadik, míg a napokon belül megjelenő The Walking Dead Season 2 a tizedik lett. Vajon utóbbinak a jövő héten sikerül megdöntenie a Starbound uralmát? Meglátjuk.

Íme a múltheti Steam eladási lista:

1. Starbound
2. Rust
3. Dragon Age Origins: Ultimate Edition
4. Wasteland 2
5. Final Fantasy VIII
6. Assassin's Creed IV: Black Flag
7. L.A. Noire
8. 7 Days to Die
9. The Bureau: XCOM Declassified
10. The Walking Dead Season 2

Ne feledjétek, hamarosan ön még egy utolsó leárazás, érdemes a karácsonyi bevásárlásból megmaradt pénzt tartalékolni még egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)