Hirdetés

Steam top 10 - ezek voltak a legnépszerűbb PC-s játékok a héten

|

A hétfő nehezebbik felén már túl vagyunk, lazításképpen nézzük meg, hogy melyik Steames játékok fogytak a legjobban az elmúlt héten.

Hirdetés

A Steam top 10 egy kicsit rapszodikusabb, mint a heti játékeladási toplistánk, hiszen elég egy jól ütemezett akció és máris felborul a rend.

Az eheti leárazások között ott volt a Bioshock Triple Pack és a Dragon Age Origins Ultimate Edition és az Age of Mithology Extended Edition, de egyik sem tudta lelökni a DayZ-t a trónjáról. Az utóbbinak sikerült megcsípnie a második helyet, beelőzve a továbbra is nagyon népszerű Dark Souls II-t, de ahogy közeledünk a megjelenéshez, úgy zárkózik fel a Watch Dogs is.

A legnépszerűbb Steames játékok listája így alakult a héten.

1. DayZ

2. Age of Mithology Extended Edition

3. Dark Souls II

4. Watch Dogs

5. Star Wars Collection

6. Bioshock Triple Pack

7. Dragon Age Origins Ultimate Edition

8. Counter Strike: Global Offensive

9. Space Engineers

10. Kerbal Space Program

Én nem tudtam nemet mondani a Dragon Age Origins-re és félő, hogy sokadszorra is újra kell játszanom. Ti milyen játékokat vettetek az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)