Hirdetés

Steam top 10 - ezeket vettük meg a legtöbben a héten

|

Újra hétfő, ami a hét elejei fájdalom mellett csak egyetlen dolgot jelenthet: összeszedtük nektek az elmúlt napok legsikeresebb Steames játékait.

Hirdetés

A múlt héten kimaradt a Steam top 10, de úgy látszik, hogy nem nagyon maradtunk le semmiről, legfeljebb az aktuális akciók kavarják fel egy kicsit az állóvizet. 

A listát továbbra is a Divinity: Original Sin vezeti, az old-school RPG már hetek óta üldögél a Steam top 10 trónján, de most a Dark Souls II Season Pass azért megkörnyékezte egy kicsit. Harmadik helyen a The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Editionje van, ami valahogy mindig visszakúszik az élbolyba, ha egy kicsit leárazzák. A DayZ csak a negyedik a héten, de a legsikeresebb tíz játék közé került a Dead Island Franchise Pack és a The Elder Scrolls Online is.

Így nézünk ezen a héten.

1. Divinity: Original Sin

2. Dark Souls II Season Pass

3. The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition

4. DayZ

5. Counter Strike: GO

6. Planet Explorers

7. Dead Island Franchise Pack

8. Dungeon Defenders Eternity

9. The Forest

10. The Elder Scrolls Online

Ti vettetek valami újdonságot a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)