Hirdetés

Steam top 10 - ezek a PC eheti legjobbjai

|

Majdnem teljesen átalakult a Steam top 10, ráadásul van egy új érkezőnk a dobogón is. Ezek pörögtek a legjobban a PC-n.

Hirdetés

A Steam top 10 ezen a héten több meglepetéssel is szolgált. Már második hete nyoma sincs a CS:GO-nak, a DayZ továbbra sem tudja visszavenni a vezetést és a kilencedik helyen játék helyett egy játékeditor is jutott a legjobb tízbe.

A stratégiajátékok legbrutálisabbja, a Banished még mindig őrzi az első helyét, de szorosan a nyomában ott liheg a mostanában sokat emlegetett DayZ is. A Thief a dobogó harmadik helyén startolt, de van más új szereplője is a listánknak. A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST, a Planetary Annihilation és az RPG Maker VX Ace elsőként szerepel a Steam top 10-ben.

Emitt pedig a teljes lista.

1. Banished

2. DayZ

3. Thief

4. South Park: The Stick of Truth

5. Rust

6. Planetary Annihilation

7. Assassin's Creed IV: Black Flag

8. NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST

9. RPG Maker VX Ace

10. Castlevania: Lords of Shadow 2

Ti milyen játékokkal gazdagítottátok a könyvtáratokat az elmúlt héten. Osztottatok már meg valamit a Family Sharingen keresztül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)