Hirdetés

Steam top 10 - meghackelték az erdei nácit

|

Teljesen átrendeződött a heti eladási listánk, még lejjebb csúszott a DayZ, feltörtek az indie-k és új győztest is avattunk.

Hirdetés

A Steam top 10 ezen a héten rengeteg változással lepett meg minket. Persze van olyan, amire számítani lehetett, de az új megjelenések és az akciók rendesen felkavarták az állóvizet.

Ahogy az várható volt a Watch Dogs a megjelenésének hetében az élre tört, ahogy korábban előrendelésekkel is tartotta magát az első tízben. A második helyen az Endnight Games gyönyörű horrorjátéka, a The Forest áll, ami már alfában is rengeteg embert magához tudott csábítani. A Wolfenstein: The New Order még mindig kapaszkodik a dobogóba, de mögötte egy újabb indie cím, a The Stomping Land üget, amivel visszatérhetnek a 90-es évek legnagyobb sztárjai, a dínók. Bizony, a DayZ ezen a héten csak az ötödik.

A Steam legnépszerűbb játékai ezen a héten a következők.

1. Watch Dogs

2. The Forest

3. Wolfenstein: The New Order

4. The Stomping Land

5. DayZ

6. Payday 2

7. Tropico 5

8. Xcom Enemy Unknown Complete Edition

9. Counter Strike: GO

10. Distant Worlds Universe

Ti milyen játékokat vásároltak az elmúlt héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)