Hirdetés

Steam Top10 - november 11-17.

|

Hogy mivel üti el az időt a PC-s társadalom? Íme a Steam múltheti eladási listája, amiből megtudhatjátok, hogy mivel játszanak a népek.

Hirdetés

A Steames eladásokból mindig relatíve pontos képet kapunk arról, hogy melyik játékok számítanak éppen slágernek, bár ne felejtsük el, hogy a lista csak a Steamen vásárolt és nem az ott aktivált játékok alapján épül fel.

A múlt hét az X-Rebirth győzelmével zárult, nem sokkal volt lemaradva az XCOM: Enemy Within kiegészítő, és még az Infinity Ward legújabb üdvöskéje a Call of Duty: Ghosts is felfért a dobogóra. Az Assassin's Creed IV: Black Flag előrendelés is szépen teljesít, és érhető okokból a Bioshock Infinite Season Pass is meglehetősen jól fogyott az elmúlt napokban.

 

A Steam eladásai így alakultak:

1. X-Rebirth

2. XCOM Enemy Within

3. Call of Duty: Ghosts

4. Assassin's Creed IV: Black Flag

5. Payday 2

6. Football Manager 2014

7. Kerbal Space Program

8. State of Decay

9. Bioshock Infinite Season Pass

10. Rome 2: Total War

Ti milyen játékokat vásároltatok az elmúlt héten. Sikerült megcsípni valamilyen akciót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)