Hirdetés

Steam Top10 - november 25 - december 1.

|

Zajlik a Steam őszi akciója, és ez rendesen fel is borította a heti toplistánkat. Csak a legnagyobbak maradtak talpon.

Hirdetés

A PC-s játékosoknak évente többször is van karácsony, és most a Steam Summer Sale után elindult a Steam Autumn Sale is, ami rendesen felkavarta az állóvizet.

A Steam digitális boltját néha be sem lehet tölteni, annyi játékos válogat nap, mint a nap az elképesztő akciók között. Persze vannak olyanok is, amik csak úgy mutatóba kerültek ki, hogy „nézd, ilyenjeink is vannak", de azért elég komoly akciókat is meg lehet csípni. A Skyrim Legendary Edition, a BioShock Infinite és a Counter Strike: Global Offensive fel is csücsültek a dobogóra, úgy látszik, hogy a 48 órás akciójuk alatt elég sokan voltak rájuk kíváncsiak.

A teljes lista így alakult

1. Skyrim Legendary Edition

2. BioShock Infinite

3. Counter Strike: Global Offensive

4. Skyrim

5. State of Decay

6. Dark Souls Prepare to Die Edition

7. Saints Row IV

8. Assassin's Creed IV: Black Flag

9. Call of Duty: Ghosts

10. Civilization V

Most pedig meséljétek el nekünk, hogy ti milyen játékokat szereztetek be az elmúlt héten. Mit vártok majd a karácsonyi leárazástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)