Hirdetés

Steam top 10 - a legnépszerűbb PC-s játék a héten...

|

Tudjuk mivel játszottál a Steamen az elmúlt héten.

Hirdetés

Újra jelentkezik a heti rovatunk, amiből megtudhatjátok, hogy melyik játékok voltak a legnépszerűbbek az adott héten a PC-s játékosok között (a szerző itt korábban a Glorious PC Master Race kifejezést használta, csak elfelejtette, hogy nem szabad viccelnie - a szerk).

Ahogy az a reggeli hírünk után várható volt, a DayZ, a maga egymilliós eladásával továbbra is tartja az első helyét, de a két zseniális indie játék, a Rust és a Starbound is felfért a dobogóra. Két új tagja is van a top 10-ünknek, a Metal Gear Rising: Revengeance a negyedik, a krafolós/zombis csoda, a 7 Days to Die pedig az ötödik helyen végzett.

Íme a teljes lista.

1. DayZ

2. Rust

3. Starbound

4. Metal Gear Rising: Revengeance

5. 7 Days to Die

6. Counter Strike: GO

7. Torchlight 2

8. Garry's Mod

9. Godus

10. Kingdom Rush

Ti milyen játékokat vettetek a Steamen az elmúlt hét napban? Volt valamilyen akció, amit sikerült megcsípni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)