Hirdetés

Steam top 10 - a legnépszerűbb PC-s játék a héten...

|

Több új résztvevője is van az eheti top 10-es listánknak, de vajon sikerült végre valaminek letaszítania a DayZ-t a trónról?

Hirdetés

Röviden: nem. A DayZ továbbra is a legjobban fogyó játék a Steamen, de az akcióknak köszönhetően azért egy kicsit átrendeződött a listánk.

A DayZ mögött az immár zombimentes Rust menetel kitartóan és az egyik heti akciónak köszönhetően a Borderlands 2 Game of the Year Editionnek sikerült megcsípnie a harmadik helyet. A top 10-be befért még a Democracy 3 és Kingdoms of Amalur: Reckoning Collection is, illetve ahogy közeledünk a South Park: The Stick of Truth megjelenéséhez, úgy szaporodtak meg az előrendelők is.

A teljes lista így alakult:

1. DayZ

2. Rust

3. Borderlands 2 Game of the Year Edition

4. Starbound

5. Democracy 3

6. South Park: The Stick of Truth

7. 7 Days to Die

8. Counter Strike: Global Offensive

9. Kindoms of Amalur: Reckoning Collection

10. Octodad: Dadliest Catch

Ti milyen játékokkal gyarapítottátok a gyűjteményeteket az elmúlt héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)