Hirdetés

Steam Top10 - a legnépszerűbb játék a héten...

|

A PC-s világ Mekkájában is zajlik az élet, heti rovatunkban arról számolunk be, hogy melyik játékot vásárolták meg a legtöbben az adott héten.

Hirdetés

A Steam eladási meglehetősen hű képet festenek arról, hogy mivel is tölti szabadidejét a PC-s társadalom. Íme a szeptember 22. hetének legjobban fogyó játékainak tízes listája.
 
 
A múlt héten debütált State of Decay átvette a vezetést a Total War: Rome 2-től, ami azóta a negyedik helyre csúszott vissza, mert a Castle Story nagyon szépen teljesített az Early Access-en. A Dark Souls Prepare to Die Edition nemcsak hogy akciós volt egy rövid időre, de a Dark Souls II érkezésének híre újra fellobbantotta a lángot a rajongók szívében.
 
 
A teljes lista így alakult:
  1. State of Decay
  2. Castle Story
  3. Dark Souls: Prepare to Die Edition
  4. Total War: ROME II
  5. Payday 2
  6. Godus
  7. Planetary Annihilation
  8. Saints Row IV
  9. Dead Island Riptide
  10. Agarest: Generations of War

Ti milyen játékokat vásároltatok a Steamen az elmúlt héten? Mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)