Hirdetés

Steam Top10 - november 4-10.

|

A Call of Duty: Ghosts digitálisan is kelendő volt, de néhány meglepetés is szerepel a múlt heti adatokat összegző listán.

Hirdetés

Délelőtt láthattátok, hogy az Egyesült Királyság heti eladási toplistának első helyét az Activision gyermeke, a Call of Duty: Ghosts vette át.

Az FPS még így is csak az év harmadik legkelendőbb játéka lett, és a PC-s dobozos kiadásból lényegesen kevesebbet adtak el, mint a PlayStation 3-asből, az Xbox 360-asból, sőt, még a PlayStation 4-esből is. A Steamen viszont szintén az első helyen végzett, letúrva a Football Manager 2014-et. A Batman: Arkham Origins már látótávolságban sincs, a Space Engineers és a Nether is veszített lendületéből, de még mindkettő befért a Top 10-be. Érdekes viszont a múlt héten megjelent Assetto Corsa gyors előrejutása, aminek megjelenése hetében a hatodik helyre sikerült befutnia. 

A 45. hét Steam játékeladási listája:

1. Call of Duty: Ghosts
2. Football Manager 2014
3. State of Decay
4. Total War: ROME II
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. Assetto Corsa
7. Grand Theft Auto IV: Complete Edition
8. XCOM: Enemy Within
9. Space Engineers
10. Nether

Ti vettetek valamit, vagy raktároztok az őszi leárazásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)