Hirdetés

Steam Top10 - október 21-27

|

Zajlik az élet a Steamen is, jobbnál jobb játékok érkeztek a múlt héten, és a jelek szerint nem csak mi voltunk megelégedve velük.

Hirdetés

Az angol eladási toplistát már megmutattuk nektek, most viszont következzen a digitális PC-s játékeladások szokásos tízes listája. Ezeket a játékokat vettük meg a legtöbben az elmúlt héten.

A Batman: Arkham Origins itt is tartolt, a montreali srácok játéka a Steamen is meglehetősen jól teljesített. Második helyen a zseniális The Stanley Parable landolt, harmadik a helyre pedig a NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST várva várt PC-s verzióját juttattuk. Az utóbbi pár napban a szabadidőmet teljes mértékben felemésztő How to Survive csak a hetedik helyre tudott beférni, de azért ez is szép teljesítmény.

A teljes lista így alakult:

1. Batman: Arkham Origins

2. The Stanley's Parable

3. NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST

4. Football Manager 2014

5. Saints Row IV

6. Call of Duty: Ghosts

7. How to Survive

8. Space Engineers

9. Payday 2

10. Mass Effect Collection

Ti milyen játékokat vásároltatok a Steamen? Megcsíptetek valami jó kis akciót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)