Hirdetés

Steam Top10 - október 28 - november 3.

|

Egy igen eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött, ami a digitális értékesítések terén is szolgált néhány érdekességgel.

Hirdetés

Az elmúlt héten tényleg rengeteg érdekes dolog történt, amelyről HP már megírta a magáét, de most lássuk a szokásos heti tízes lista formájában, melyek voltak a legsikeresebb és legkelendőbb játékok a Steamen.

 

Az elmúlt hét abszolút győztese a Football Manager 2014, amely csendes eleganciával az első helyen zárt, olyan címeket maga mögé utasítva mint a a jelenleg még csak elővásárolható Call of Duty: Ghosts és a múlt heti első helyezett Batman: Arkham Origins. A dobogós címeken kívül figyelemre méltó még a Telltale Games-féle The Walking Dead közelgő második évadja is, ami még szintén csak elővásárlási fázisban van, de így is igen előkelő helyen végzett. Íme a teljes lista:

1 - Football Manager 2014

2 - Call of Duty: Ghosts elővásárlás

3 - Batman: Arkham Origins

4 - Space Engineers

5 - The Walking Dead: Season 2 elővásárlás

6 - Naruto SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst

7 - Metro: Last Light

8 - Nether

9 - Assassin's Creed IV: Black Flag

10 - Saints Row IV

Nektek hogy alakult a múlt hét vásárlási szempontból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)