Hirdetés

Már hivatalosan is elindult a Steam.tv, a Valve közvetítős oldala

|

A múlt heti alkalom csak egy elbaltázott teszt volt, de most már hivatalosan is elstartolt a felület.

Hirdetés

A Steam.tv egyszer csak elindult, aztán el is tűnt. Mint kiderült a Valve egy belső tesztet akart összehozni, csak sikerült mellékattintani. Sebaj, ma már hivatalosan is megnyílt az oldal.

Hirdetés

Az első időszakban még csak a The International 2018 meccseit nézhetjük rajta, ami nem is csoda, lévén ez az év legnagyobb Dota 2 versenye. Persze a jövőben bővül majd a platform, és a fejlesztők rengeteg extra funkcióval tervezik a Twitch vonzó alternatívájává tenni. Jelenleg vissza lehet pörgetni benne a közvetítéseket, illetve a rendszer megjelöli a csúszkán a nagyobb csapatharcok időpontjait.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből. A srácoknak tényleg nagy dolgot kell letenniük az asztalra, ha valós versenytárssá akarnak válni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)