Hirdetés

Napokon belül megváltozik a Steam, ilyen lesz

|

A Valve átalakítja egy kicsit a kliens kezelőfelületét, átláthatóbbá teszi, és új funkciókat is bevezet.

Hirdetés

Hónapok óta tudjuk már, hogy változások jönnek a Steamre, ami elég időszerű; a jelenlegi listanézet túl régóta szolgál, és egyébként sem a legkényelmesebb. Szerencsére nem kell már sokat várni a Steam Könyvtár átalakulására.

Hirdetés

Szeptember 17-én nyílt béta változatban (tehát még csak azok láthatják, akik beszállnak a tesztelésbe, de mindenki lehetőséget kap erre) léptetik életbe a módosításokat. A bejelentés alapján a Könyvtár főoldalán legfelül láthatjuk az általunk birtokolt vagy követett játékok kapcsán kiadott legújabb híreket, alattuk a nemrégiben játszott játékaink jelennek meg, egy újabb sorban pedig a barátaink által elővett címek sorakoznak. Játékainkat könnyen, akár cimkék használatával is rendszerezhetjük majd, és azok a játékok, amiknél a megadott cimkék szerepelnek, automatikusan bekerülnek a meghatározott kategóriákba. 

Az egyes játékok oldalai szintén átalakulnak, szebbek, áttekinthetőbbek lesznek, több hasznos információ jelenik meg rajtuk. Kilépés után minden játéknál láthatjuk, milyen achievementeket és kártyákat szereztünk. 

A fejlesztők lehetőséget kapnak, hogy bejelentéseiknek nagyobb feneket kerítsenek, a felhasználók pedig feliratkozhatnak, ha semmiképp nem akarnak lemaradni egy-egy új funkció vagy akár egy teljesen új játék érkezésének híréről.

A további újdonságokat a Steam Laboron keresztül tesztelik, itt láthatjátok, miket terveznek bevezetni a közeljövőben, ha a közösség is úgy akarja.

Címkék: #steam
Platformok: PC
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)