Hirdetés

Elvileg ilyen lesz az újradizájnolt Steam

|

Egy hivatalosan meg nem erősített "szivárgás" szerint a játékok oldala és a könyvtár is új kinézetet kaphat, sokkal barátságosabbá téve a játékaink listáját.

Hirdetés

A Steam Database nevű Twitter oldalon jelentek meg a képek, amik az újragondolt Steam felületeket mutatják. A bejegyzés szerint egy kínai CS:GO launchert érintő frissítés kapcsán szivárgott ki az új kinézet. Ha a képek valódiak, akkor van okunk az örömre, hiszen egy könnyebben kezelhető, letisztultabb felületet kapunk majd.

Hirdetés

A könyvtárunkban például a baloldali sávban végre minden játék kapott egy kis indexképet, így sokkal barátságosabb és átláthatóbb is a gyűjteményünk. Az adott játékok oldalai is ráncfelvarráson estek át, nagyobb csempéken keresztül érhetjük el a különböző funkciókat.

A Steam Database oldal kezelői nagy erőkkel dolgoznak, hogy minél többet megtudjanak az új kinézetről, tehát érdemes lehet ellátogatni az oldalukra, ha még több infót szeretnétek megtudni a szivárgásról. Mi nagyon reméljük, hogy minél előbb vethetünk egy pillantást a megújult launcherre.

Nektek hogy tetszik ez a kinézet?

Címkék: #steam
Platformok: PC
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)