Hirdetés

Így próbál meg idén jobbá válni a Steam

|

A 2018-as évet összegző posztjában a Valve kitért a 2019-re várható újításokra is.

Hirdetés

Kemény év lesz ez a Valve számára, hiszen többen próbálják elmozdítani vezető pozíciójából, és legalább egy komoly vetélytársa már akadt: az Epic Games Store egyre több fejlesztőt és kiadót csábít magához, legutóbb például a Ubisofttal kötött megállapodást.

Hirdetés

A ma közzétett posztban - azon túl, hogy megtudtuk, 47 millió felhasználó lép be naponta és 1,6 millió vásárló van havi szinten - szerepelt pár sor a 2019-es tervekről is. Kevésbé érdekes számunkra, hogy a Perfect World közreműködésével Kínában is elindul a Steam, illetve világszerte több százezer PC kávézóban javulhat majd az élmény. Ennél izgalmasabb, hogy

- egy új ajánlórendszeren dolgoznak, ami segít majd az ízlésünknek megfelelő tartalmakat találni;

- újradolgozzák a Steam Könyvtárat a megváltozott Steam Chatre építkezve;

- frissítik az események rendszerét, hogy a fejlesztők jobban kiemelhessék a bajnokságokat, streameket, valamint heti kihívásokat;

- kiterjesztik a Steam TV-t minden játékra;

- új mobilos alkalmazással használhatjuk a Steam Chatet, ami GIF-eket is támogat;

- a CS: GO Trusted Matchmaking funkcióját kiterjesztik további játékokra, hogy könnyebb legyen megállapítani, ki csaló és ki nem.

Egyelőre ezek az idei tervek, meglátjuk, mi lesz még esetleg ezek mellett. Beérjük ennyivel, ha közben értelmes játékok is készülnek a Valve-nál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)