Hirdetés

A Valve egy jobb Steam Spy elindítására készül

|

A Steam fejlesztői tisztán látják az igényt egy elemzői eszköztárra, és már dolgoznak is egy hasonló megoldáson.

Hirdetés

A Steam Spy rengeteg érdekes adatot kínált a felhasználókról és a játékokról, de a legfontosabbak az eladási számok voltak. A fejlesztőknek jól jött, hogy tisztán látták az igényeket.

Hirdetés

A Steam frissítése miatt az egyébként nem Valve által épített Steam Spy simán bedőlt. Az oldal tulajdonosa később feltámasztotta, de még így is pontatlan adatokat szolgáltat, amik így már kevés valódi értékkel bírnak.

A Valve ugyan nem szándékosan tett keresztbe a Steam Spy-nak, de azt elárulták, hogy ők is készülnek valami hasonlóval. Az üzleti fejlesztés feje, Jan-Peter Ewert nyilatkozott is az ügyben.

"Igen, dolgozunk egy eszközön, amivel pontos adatokat lehet majd kinyerni a platformból, és reméljük, hogy az az adat pontosabb és hasznosabb lesz, mint amit a Steam Spy korábban kínált a fejlesztőknek."

Ők is azt szeretnék, ha a játékstúdiók és kiadók pontos információk alapján hozhatnának megfontolt döntéseket, az új fejlesztésük pedig segíteni fog ebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)