Hirdetés

Újabb Steam leárazás VGX címekből

|

A ma esti VGX alkalmából a Steam brutális akciót tart, amelyben a díjra jelölt játékokat a normál ár töredékéért kaparinthatjuk meg.

Hirdetés

Még alig ért véget a Steam Autumn Sale, és sokunk bankszámlája valószínűleg azóta is nyögi a bevásárlást,a Steam-es srácok úgy érezték, a VGX tökéletes alkalom egy újabb leárazásra. A díjátadó apropóján a díjra jelölt játékokat olcsóbban szerezhetjük meg. Összesen 18 tétel került az akcióba, köztük a BioShock Infinite, Gone Home, Tomb Raider, Metro: Last Light, Grid2 és Call of Duty: Ghosts. Egyes játékokat akár 80% kedvezménnyel szerezhetünk meg, így mindenképp érdemes bekukkantani a Steam Store-ba.

A VGX éjfél előtt nem sokkal veszi majd kezdetét, így ha mindenről azonnal szeretnétek tájékozódni, készüljetek az éjszakázásra. Szerencsére nem kell majd nagyon kutakodni livestream után, hiszen élesben követhetjük majd az eseményeket, Xbox 360, Xbox One és Playstation 3 konzolon keresztül, de a Twitch, Hulu, Yahoo vagy a Steam kliensét is használhatjuk.

Emellett a Spike TV, ComedyCentral, MTV, MTV2, BET és a GameTrailers is élő képet ad majd a műsorról. Természetesen mi is árgus szemmel figyeljük majd a bejelentéseket, és mindenről azonnal beszámolnuk a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)