Hirdetés

Hétvégi Steam ajánlatok - akcióban a GTA és Hitman sorozat

|

Rendkívül baráti áron, 75%-os leértékelés mellett bújhatunk Niko Bellic, vagy a 47-es ügynök bőrébe.

Hirdetés

A Steam hétvégi ajánlatainak köszönhetően nem csak két klasszikust vásárolhatunk meg, hanem a sorozat és kiegészítők további darabjait is.

Elsőként itt a Grand Theft Auto IV: Complete Edition, melyben az Episodes from Liberty City, azaz a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony tartalmak is benne foglaltatnak. Most mindössze 7,49€-s áron szerezhető be, ami barátok közt sem több, mint 2280 Ft.

Hasonló áron kapható a Grand Theft Auto Complete Pack, melyben a fentieken kívül benne van még a GTA, a GTA II, a GTA III, a GTA: Vice City és GTA: San Andreas is - nem semmi ajánlat, az biztos.

A GTA 4 külön 4,99€-ért (~1515 Ft), az Episodes from Liberty City pedig 5,24€-ért (~1595 Ft) gyűjthető be.

Mostani másik versenyzőnk a 47-es ügynök, akinek legújabb Hitman: Absolution című kalandja 8,74€-ba fáj, pontosabban fájna, ha ez többet jelentene 2660 Ft-nál, de nem.

A Hitman Collection sem akarja két vállra fektetni digitális pénztárcánkat, a Hitman: Codename 47, Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Blood Money és Hitman: Absolution összesen 13,75€-ba kerül (~4180 Ft).

A további akciókért és részletekért látogassatok el a Steam-re, kellemes vásárlást kívánunk mindenkinek!

(Ma este 19 óráig szintén 75%-kal olcsóbb a Batman: Arkham City Game of the Year kiadás, összesen 5,25€ /~1600Ft/)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)