Hirdetés

A Steam hamarosan már nem támogatja a Windows XP-t és Vistát

|

Úgy tűnik, hogy a Valve már nem kíván foglalkozni tovább a két korábbi operációs rendszerrel.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbb PC-s játékos gépén ott csücsül a Steam, amin keresztül elérhetik kedvenc alkotásaikat, és számos közösségi funkciót. Viszont ezt nemsokára már nem tehetik meg azok, akik régebbi Windowst futtatnak a masinájukon.

Hirdetés

A Valve bejelentette, hogy 2019. január 1-től megszüntetik a hivatalos támogatást a Windows XP-hez és a Windows Vistához. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jövőre már nem fog elindulni a program ezeken az operációs rendszereken, így mindenképp ajánlott felfrissíteni egy újabb változatra, ha még nem tettétek meg. Mivel a Windows 10 használat folyamatosan növekszik, nem meglepő a lépés. 

Ti milyen operációs rendszert használtok? Probléma lesz ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)