Hirdetés

Most indulnak az év utolsó nagy leárazásai

|

Akcióz a Steam, a Nintendo, a PlayStation és az Xbox is.

Hirdetés

Remélhetőleg maradt még némi pénzetek a karácsonyi bevásárlás után (illetve eleve azt is reméljük, hogy sikerült mindent megvenni, őrült káosz lesz a következő négy napban, senkinek nem kívánjuk), mert most indulnak a nagy ünnepi leárazások mindenhol. A GOG-on például már fut a Winter Sale, de vannak, akik a hétvégére tervezték be az indulást.

Hirdetés

A Steam Winter Sale ma este 7-kor indul, ami azt jelenti, hogy fél 8 felé már a felhasználók felének sikerülhet legalább a termékeket megnéznie, egyharmada vásárolni is tud. Ezzel együtt startol egyébként a Steam Díjak 2019 szavazása is, illetve várhatóan lesz egy szokásos metajáték is.

Az Epic Games Store leárazása elkezdődött, de nem is csak az akciók miatt érdemes benézni, hanem azért, mert az év végéig minden nap jár egy játék ingyen. Minden nap. 

A Nintendo eShop Festive Offers Sale keretében több mint 700 játék akciós január 2-ig. 30%-os kedvezménnyel kapható a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, ugyanennyivel olcsóbb a Diablo III: Eternal Collection, 34%-ot engednek a Crash Team Racing Nitro-Fueled árából, 40%-ot lehet spórolni az Overcooked 2-n (tökéletes karácsonyi családi játék, kötelező!), a nagy exkluzív játékok közül pedig a 63%-os kedvezménnyel árult Mario + Rabbids Kingdom Battle-re érdemes ránézni, más sajnos nem szerepel a promócióban.

A PlayStation az amúgy is egészen baráti Christmas Dealsre azonnal ráindítja a January Sale-t, de ennek ajánlatait csak holnap reggel 9-kor ismerhetjük majd meg. Valószínűleg az idei év sikerjátékainak árát is megnyirbálják egy kicsit, úgyhogy ha valamit hiányoltatok a karácsonyi akciók közül, most figyeljetek.

Az Xbox Store-ban azonban már fut a Countdown Sale, az Xbox Live Gold előfizetők még többet takaríthatnak meg, mint a többiek. Több mint 500 játék vesz részt a promócióban, köztük az A Plague Tale: Innocence, a Borderlands 3, a Call of Duty: Modern Warfare, a FIFA 20, a Gears 5, a Kingdom Hearts III, a Mortal Kombat 11, a Red Dead Redemption 2, a Resident Evil 2, a Sekiro: Shadows Die Twice, a The Outer Worlds, valamint a Star Wars Jedi: Fallen Order

Az akciókat keressétek a megfelelő platformokon. Ti mit vettetek most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)