Hirdetés

Steamre költöznek a Quantic Dream játékai

|

Hamarosan a Detroit: Become Human, a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is elérhetővé válik a Valve áruházában.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legkellemesebb híre volt a játékosok számára, hogy a Quantic Dream korábban PlayStation-exkluzív címei PC-s kiadást is kapnak, az viszont már nem mindenkinek nyerte el a tetszését, hogy átmenetileg csak az Epic Games Store-ból szerezhették be a portokat. Sokan várták türelmetlenül, hogy mikor adhatják hozzá a kollekciót a Valve rendszerében őrizgetett gyűjteményükhöz, most pedig végre megérkezett a bejelentés.

Hirdetés

A Quantic Dream megerősítette, hogy a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human is június 18-án jelenik meg a Steamen. Mindhárom alkotás adatlapját fellőtte már az áruház, ráadásul le is fordítottak minden információt, így magyar szövegeket böngészve nézhettek utána a részleteknek és már a demók is tölthetővé váltak. A PC-s változatok egyébként 4K-s felbontást, 60 fps-t, egér/billentyűzet és gamepad támogatást is tudnak. 

A vállalat alapítója, David Cage egyébként számos meglepetést ígért 2020-ra és nem hinnénk, hogy ez kimerült volna a Steames megjelenésekben, vagy abban, hogy a fejlesztés mellett játékkiadóvá is válnak. Ti a legszívesebben milyen játékot látnátok tőlük legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)