Hirdetés

Steamre tart a Crash Bandicoot 4, közeleg az új rész bejelentése

|

Az Activision és a Toys for Bob két dologgal is készülnek a Crash Bandicoot rajongók számára.

Hirdetés

Két éve a Toys for Bob egy olyan folytatást készített, amibe átemelte és kiegészítette a Crash Bandicoot játékok alapjait, az N. Sane Trilogy után pedig pont erre volt szüksége a szériának: ez volt a Crash Bandicoot 4: It's About Time!, amelyet szerettek a kritikusok és a játékosok is. 

A Crash Bandicoot 4 eredetileg PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg 2020 októberében, majd 2021 tavaszán először a PS5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch verziók következtek, azután pedig befutott a játék PC-re is a Battle.neten keresztül. 

A Steam felhasználói azóta vágytak rá, hogy a gyűjteményükben tudhassák a folytatást, a várakozásnak azonban hamarosan vége: több tengerentúli tartalomgyártó - például az alábbi videó tulajdonosa, Canadian Guy Eh is - kapott ugyanis egy különleges pizzát, amely a finom étek mellett rejtett magában egyéb lootot (például pólót) is, de ami számunkra fontosabb, hogy két információt is elárult.

Hirdetés

Egyrészt a Crash Bandicoot 4: It's About Time október 18-án fog felkerülni Steamre, másrészt december 8-ára új pizzát ígérnek azoknak, akik ki vannak éhezve még többre. 

Nem nehéz kitalálni, hogy az Activision és a Toys for Bob fejlesztőcsapat az idei The Game Awardson fogja leleplezni a vadonatúj Crash Bandicoot játékot, amelyre már jó ideje számítunk - legutóbb az Xbox Games Showcase Extended eseményre pletykálták, ám végül kimaradt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)