Hirdetés

Steamworks védelmet fog használni a Risen 2: Dark Waters

|

A stabilitás, és az automatikus frissítés volt az elsődleges szempont.

Hirdetés

A Deep Silver  azért választotta a Valve DRM-jét, mert folyamatos frissítési lehetőséget kínál, mely automatikusan értesíti a játékosokat, amikor egy-egy újabb update érkezik, így mindenki a legutóbbi változattal játszhat. Az is fontos, hogy a Steam milliók gépén fut probléma nélkül, immáron évek óta, és ez a stabilitás az, amire a Deep Silvernek szüksége van. 

Így tehát nem szükséges DVD ahhoz, hogy játszhassuk majd a játékot, ha az hozzá van adva a Steam accountunkhoz, Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg több gépen is akarjuk játszani a játékot, akkor ezt gond nélkül megtehetjük, ennek köszönhetően. Külön plusz, hogy a Steam Guard megerősített biztonságot ad a személyes adataink tekintetében. Végül, de nem utolsó sorban, a játékosoknak csak akkor kell online lenniük, amikor beregisztrálják a terméket, onnantól viszont offline is tudnak játszani, DVD nélkül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)