Hirdetés

Steel Armor: Blaze of War - 80 as évek tankcsatái

|

Mielőtt bárki World of Tankset kiáltana, azért szólnék - itt nemcsak tankik vannak, sőt...

Hirdetés

A Steel Armor: Blaze of War egy valósághű tank szimulátor taktikai elemekkel. 

A játék a XX. század végének három nagy konfliktusát öleli fel, amelyekben szovjet, iráni, iraki vagy angolai (!) csapatokkal lehetünk a helyszintől függően, amely a szovjet invázió Afganisztán ellen, az Irak-Iráni háború és az angolai polgárháború lehet. 

Többet között a legendás szovjet T-62 és amerikai M60A1 tank is irányítható a játékban, amelynek két igen különböző komponense van.

Operational - Itt ki lehet választani a terepet, menedzselni lehet a csapatokat utánpótlással, javítani lehet a harci eszközöket stb.

Tactical - Itt a játékos a harc közepében találja magát belső nézetben. Vezetheti a harckocsit, beülhet a lövész székébe lövöldözni, vagy irányíthatja a legénységet és egy komplett harckocsizó alakulatot a parancsnok székéből.  

A játék január 20-án jelenik majd meg PC-re.

Most pedig nézzunk bele a Steel Armor: Blaze of Warba:

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)