Hirdetés

Steel Division 2 - hivatalosan bejelentették, a fejlesztőcsapat lesz egyben a kiadó is

|

Az Eugen Systems csapata nem köt szerződést kiadóval, maguk fogják intézni legújabb játékuk megjelenését.

Hirdetés

A tavaly megjelent stratégiai játék, a Steel Division: Normandy 44 fejlesztői már dolgoznak a folytatáson - hivatalosan bejelentették a Steel Division 2-t, ami PC-re érkezik idővel.

Hirdetés

Az Eugen Systems az új játékban a Bagratyion hadműveletet, vagyis az 1944-es hatalmas szovjet támadást dolgozza fel. Az elődhöz képest mind az egyjátékos, mind a 10 a 10 elleni többjátékos módokat illetően sok újdonságra lehet számítani. A fejlesztők ígéretei szerint több mint 600 játszható egység, 18 új divízió és 25 új térkép kerül a játékba. A bejelentéshez természetesen egy trailer is párosult, ez láthatjátok alább:

Az elődhöz képest egy javított grafikai motor fog dolgozni a Steel Division 2 alatt, az Eugen saját IrisZoom technológiája. A trailer mellett a legújabb képeken is már látható, mit tud az új alap:

További infókra a gamescom alatt számíthatunk

A játéknak konkrét megjelenési dátuma egyelőre nincs. Nektek hogy tetszik a látottak-leírtak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)