Hirdetés

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

|

Ez általában nem jelent jót, viszont a Eugen Systems most tényleg szeretne biztosra menni stratégiai játékával.

Hirdetés

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel. 

Hirdetés

A Steel Division: Normandy 44 folytatása is készül már egy ideje, de nehezen akar összeállni. Korábban egy hónappal tolták el az áprilisra tervezett megjelenést, most pedig - egy kicsit bátrabban - május 2-áról június 20-ára tették át. A bejelentő közleményben esküsznek arra, hogy ez már tényleg az utolsó alkalom, viszont most még szükség van egy kis időre az Army General nevű kampány tökéletesítéséhez. Hamarosan egy videón láthatjuk, hogy működik, és miért is lesz nagyon jó. 

A hátralévő időben sokat lehet majd bétázni. Ma indul és április 23-áig tart a harmadik fázis, valamint május 29-étől egészen a megjelenés napjáig fog húzódni az utolsó, miközben folyamatosan növelik az így elérhető tartalom mennyiségét. A kettő közé egy negyedik kört is beiktatnak, és fejlesztői naplókkal igyekeznek jól tájékozottan tartani mindenkit.

Várunk türelemmel, jól esne a lelkünknek egy jó stratégiai játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)