Hirdetés

Steel Division 2 - kiderült a hivatalos megjelenési dátum

|

A fejlesztők természetesen egy hangulatos trailert is készítettek a bejelentéshez.

Hirdetés

A Steel Division: Normandy 44 folytatását nemcsak fejlesztő, hanem saját költségen ki is adó Eugen Systems a júliusi bejelentést követően már a megjelenési dátumot is meghatározták a Steel Division 2 számára.

Hirdetés

A második világháborús RTS április 4-én érkezik PC-re, és a Normandy 44 tulajdonosai több ajándék tartalmat, közte nyolc exkluzív irányítható divíziót is kapnak a játékhoz. A keleti front eseményeit feldolgozó Steel Division 2 alatt az Eugen saját fejlesztésű IrisZoom motorja elég jól néz ki mozgás közben, erről a legújabb trailer alapján magatok is meggyőződhettek.

A játék Steamen és a Humble Store-on is elérhető lesz, de különböző, számos extra tartalommal bővített deluxe kiadásokat a Steel Division 2 hivatalos honlapján is lehet vásárolni.

Nektek hogy tetszik a játék, várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)