Hirdetés

Steel Division: Normandy 44 - így fog kinézni a frontvonal

|

A R.U.S.E. fejlesztői nem kevesebbet ígérnek következő stratégiájukkal, minthogy belecsöppentenek minket a második világháború ütközeteinek kellős közepébe, a legújabb trailer pedig bemutatja, hogy még soha ennyire nem lehettünk parancsnokok, mint most.

Hirdetés

A Paradox Interactive és az Eugen Systems (R.U.S.E., Act of Aggression) azt ígérik közös játékuk, a Steel Division: Normandy 44 kapcsán, hogy autentikus élményben lesz részünk és kőkemény összecsapásokat vezényelhetünk majd le több nézőpontból is. 

A keményvonalas RTS-ben több mint 400 különböző egység várja a bevetését és rengeteg világháborús helyszínen fordulhatunk meg, miközben teljesítjük a kihívásokkal teli kampányt vagy részt veszünk az akár 10v10 meccseket is garantáló multiplayerben. A Steel Division: Normandy 44 legújabb trailere arra világít rá, hogy mire képes a valós idejű stratégia motorja, ezáltal belekóstolhatunk, hogy milyen érzés lesz az a játékmenet során, amikor két szemben álló fél egymásnak feszül. Ezt ráadásul többfajta nézetből is átélhetjük! 

A Steel Division: Normandy 44 megjelenés valamikor 2017-ben várható, kizárólag PC-re. Március 30-án, 31-én és április elsején három livestreamet is tartanak a készítők, ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, nézzetek bele Twitchen

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)