Hirdetés

Steel Division: Normandy 44 - lesz fizetős kiegészítő és ingyenes tartalmak is

|

Az Eugen Systems bemutatta a második világháborús stratégiájuk, a Steel Division: Normandy 44 legelső kiegészítőjét, a Second Wawe-et, valamint beszámolt arról is, hogy milyen ingyenes csomagokkal készülnek a közeljövőben.

Hirdetés

Számos kellemes stratégiával jelentkezett idén a játékipar, közülük az egyik az Eugen Systems és a Paradox Interactive második világháborús projektje, a Steel Division: Normandy 44, amelyről a 2017/06-os GameStar magazinban olvashattok tesztet. 

Hirdetés

Pár hónappal a megjelenés után most a stúdió elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentsék a Second Wawe névre keresztelt fizetős kiegészítőt, amely négy új hadosztállyal (az amerikai 4th Armored Division, a brit 1st Special Service Brigade, a német German 9. Panzerdivision és 16. Luftwaffen-Felddivision) bővül, ez összesen 35 vadonatúj egységet garantál a stratégáknak, köztük a híres M18 Hellcat páncélvadásszal, a Panzer IC könnyűtankkal, valamint a Wildcat V vadászrepülővel. A csomag részét képezi egy igazi nagyágyú, Creighton W. Abrams alezredes M4-es parancsnoki tankja, a Thunderbolt is. A Second Wawe szeptember 21-én jelenik meg, körülbelül 2000 forintos árcédulával. 

Az Eugen System egyúttal bejelentette a Steel Division: Normandy 44 várható ingyenes tartalmait is. Új játékmódra, új történelmi személyekre, új egységekre és kooperatív küldetésekre kell számítani, a fejlesztők szerint legkésőbb 2018 legelejéig bezárólag. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)