Hirdetés

Steelrising, NBA 2K23 és Battlefield 2142 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy vérbe fojtott forradalom élére állunk, hárompontosokat szórunk, és megünnepeljük az egyik meghatározó FPS-széria jubileumát.

Hirdetés

Végre elkezdtek szállingózni az újdonságok, minek következtében önmagunk soulslike-ban történő szívatása és a kosárlabda is megjelent a programkínálatban, de persze az év hátralevő részének legígéretesebb alkotásai még odébb vannak. Ezzel is magyarázható, hogy szerkesztőségünkben a legtöbben újfent (és ezt még biztosan sokszor le fogom írni) valamely korábbi kedvencükhöz nyúlnak vissza.

HP - Kedvet kaptam a DIRT 5-höz, és a Diablo III is visszacsábított egy kis szezonális mókára. Persze ez mind csak alibi, valójában még mindig zavaróan sok szabadidő megy el a Modern Warfare multijára (azon belül a Shoot the Ship kombóra) és nehezen magyarázható ez már azzal, hogy várom a második részt, készülök a multira, meg hasonló dolgok. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy nehezen köt le mostanában bármi, ami nem eszetlen futkosás és lövöldözés, abban reménykedem, hogy ősszel a Ragnarök képes lesz majd beszippantani annyira, hogy kicsit enyhüljön ez a monotematikus posvány, amibe dögönyözném magam.

mazur - Kicsit leragadtam a Cult of the Lamb építgetős-fejlesztgetős részével, kimaxoltam mindent, de most már nem lehet tovább halogatni, neki kell ugrani az utolsó bossoknak. Remélem, hogy nem fogom belevágni a kontrollert a tévébe.

Paca - Beesett a közelmúltban egy rakás társasjáték, most a héten például az Unmatched: Második felvonás és a Root, úgyhogy a hétvége jelentős részét ezek viszik majd el. Emellett visszatérek egy kicsit az elmúlt évek Call of Duty játékaihoz, mert nagyon várom már a Modern Warfare 2-t, illetve barátnőmmel remélhetőleg haladunk majd valamit a The Last of Us Part II-val is, mert továbbra is nagyon érdekel, ő hogy éli majd meg az élményt, ami engem anno igencsak felkavart.

Csirke - Kifizetődött a rengeteg meló, sok suvickolás, a PowerWash Simulator utolsó melóját nyúzom épp, azon vagyok, hogy a titokzatos ősi templom minden egyes négyzetcentimétere újra tiszta lehessen. Rég kapcsolt ki ennyire egy játék, úgyhogy a hétvégén még kiélvezem ezt a maradék pár munkaórát. 

Hirdetés

Zs - Sosem titkoltam, hogy kedvem lelem a prémium mobilos játékokban, az egyik kedvencem, az Iron Marines pedig a héten kapott folytatást az Iron Marines Invasion képében. Nem is sajnáltam rá a 20 dkg téliszalámi árát, így a hétvégén ezzel fogom múlatni a csekélyke szabadidőmet

MattMadzz - Szörnyen unalmas lehetek, de nem tehetek róla, rajongok az FPS játékokért. Szombaton lesz 20 éves a Battlefield franchise, úgyhogy a hétvégén a 2142-vel tervezek játszani, ha pedig abból elég volt, töltök időt a BF3-ban is. Ki szeretném újra vinni a kampányt, aztán jöhet Damavand Peak, Kharg Island és Seine Crossing. Kár, hogy a DLC-s pályákon már szinte senki sem játszik.

Kivi - Természetesen az NBA 2K23 fog pörögni, amivel szemben nagy elvárásain vannak a korábban beharangozott újítások alapján. Az NFL szezon is elkezdődött, de az új Madden szörnyű, úgyhogy itt maradok az igazi meccseknél.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szada - Nyüstölöm tovább az F1 Manager 2022-t, hogy jól beszámolhassak róla, milyen a menedzserjátékokban (Zoo Tycoon, Planet Coaster, Jurassic World Evolution) szakavatott Frontier első száguldó cirkusszal kapcsolatos próbálkozása.

Hunter - Viszonylag sűrű hétvége vár rám, szóval játékra való időm nem lesz sok. A pár óra szabadságba azért belefér majd néhány kör a Tekken 7-ben, mert a védelmi játékom nevetségesen gyenge, és kezdem unni a rage art kivégzéseket Ninától.

Chava - Párizs utcáinak tisztára söprése foglalja le szabadidőm nagyobbik részét, de úgy becsülöm, közel lehet már a Steerising vége. Ezt követően sietek is vissza a Jeges Szelek Völgyébe, hogy farkasszemet nézzek Belhifettel, mert az ördögön keresztül érhetem csak el listám következő tételét, a Heart of Winter kiegészítőt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)