Hirdetés

SteelSeries „Vaslady”!

|

Azaz professzionális gamer lányok, akik Warcraft 3-ban feszülnek egymásnak és versengenek a „Super Iron Lady” címért.

Hirdetés

A rendezvényt 2007-ben alapították és azóta 3700000 nézőt vonzott a TV-s közvetítés, csak Kínában. Az összecsapások nem csak a TV-ben nézhetőek, hanem replayek és blogok is felkerülnek a világhálóra. A dobogós helyezést elérők a kupán és az elismerésen kívül értékes nyereményeket is kapnak. A rendezvényen megjelent a SteelSeries alapítója is Jacob Wolff-Petersen is.

headsetred01_gs.jpg


A rendezvényhez és az Iron.Lady „címhez" a SteelSeries-nek több terméke is kötődik. Ezeket kifejezetten a női szívek megdobogtatása érdekében szabták át. A cég két top terméke érhető el Iron.Lady változatban. Az Ikari lézeres egér fehér és rózsaszín külsőt kapott az egyedi csomagban. A gyár mellékel még az egerekhez színben, és design-ban hozzájuk illő QcK mini egérpadot, valamint csuklópántot. A másik eszköz a Siberia Full-Size Headset, mely rózsaszín külsőt kapott.

ironladypink_gs.jpg


Az Ikari különleges verziója már megérkezett hazánkba, míg a headset forgalmazásának megkezdése még várat magára. A fejhallgató már piros színben is elérhető jelentette be a gyártó, a 2008-as E For All Expon! A termékekről ezen a linken olvashattok egy bemutató cikket, és a rendezvényről készült videó anyagot is megtaláljátok!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)