Hirdetés

Steep - egyáltalán nem biztos, hogy megjelenik Switchre

|

Bejelentése óta semmit nem hallottunk a Steep Nintendo Switch-es változatáról, viszont friss pletykák arról szólnak, hogy a projekt meghiúsulhat.

Hirdetés

Még januárban, amikor a Switchet leleplezték, a Ubisoft bejelentett pár játékot a platformra. A Just Dance 2017 már a géppel együtt megjelent, de ha minden igaz, még 2017-ben megkapjuk a Rayman Legendst és a Steepet is.

Hirdetés

Az E3-on ezekről nem esett szó, csak a frissen bemutatott Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ről, aminek megjelenése útjába már biztosan semmi nem állhat. A Steep viszont nem ilyen szerencsés. A francia IGN-nek a Ubisoft dolgozói beszéltek arról (persze nem hivatalosan), hogy nagyon lassan halad a munka, és már a Nintendo is besegít nekik. A problémát az adja, hogy az online struktúrát nem tudják működésre bírni, pedig a közösségi élmény egy hangsúlyos elem. Persze egyébként elhanyagolható lenne - a kihívások egyedül is teljesíthetők, a különbség annyi, hogy látunk-e ranglistákat vagy sem, illetve az Alpokban találkozunk-e más játékosokkal, akik szintén valami kihívást teljesítenek. 

Meglátjuk, mi lesz az eredmény, addig is a hivatalos mondás az, hogy lesz Steep Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)