Hirdetés

Steep - mozgásban a Season Pass

|

A Ubisoft Annecy szeretné megmutatni, hogy milyen lesz az extrém sportjátékuk szezonbérlete még azelőtt, hogy megjelenne a Steep, ezt pedig a legeredményesebben egy informatív videóval tehetik meg. És teszik is.

Hirdetés

Holnaptól már önfeledten vethetjük le magunkat az Alpok legmagasabb pontjairól egyedül vagy más játékosokkal együtt - a Ubisoft inkább utóbbit ajánlja a teljes élmény elérése érdekében, amit természetesen egy szezonbérlettel maximalizálhatunk. 

Noha a Ubisoft elárulta már, hogy milyen plusz tartalmakat szerezhetünk be a játékhoz, most szentelt neki egy teljes, közel három perces videót is, hogy megismerjünk minden fontos részletet a Steep megjelenése előtt.

Ahogy a bejelentéskor kiderült, a Season Pass három DLC-t kínál majd a játékosoknak: a szánkózást elhozó Winter Fest Packet, a három új sportággal érkező Extreme Packet, és a különleges Adrenaline Packet, amely az éjszakai adrenalintermelést teszi lehetővé. Ezenkívül mindegyik csomag hoz magával új ruhákat, kihívásokat és felszereléseket, ahogy az elvárható. 

A Steep megjelenése december 2-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)